Post by flabgoogwaicoldo on Feb 22, 2022 18:50:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Power Painter - Merge Tower Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Power Painter - Merge Tower Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauna daugiau aukso ▞▞▞
▞▞▞ Power Painter - Merge Tower Defense Game 2022 version ▞▞▞
Aš tiesiog turiu problemų, leidžiančių man išlaikyti 15 lygį, ir aš iš naujo paleidau žaidimą, kad pamatyčiau, ar man reikia tai padaryti, ir vėl pasiekiau 15 lygį ir jis nebebus į priekį. Kitaip skirčiau 5 žvaigždutes.
apgaulingi skelbimai, pasirodo klausia, ar norite skelbimo mainais už padidinimą, paspaudus „taip“, rodoma klaida, kad nėra skelbimų, paspaudus „ne“, skelbimas vis tiek rodomas be atlygio, ištaisykite tai ir atsisiųskite iš naujo, nes pats žaidimas yra gana smagus, tiesiog labai greitai nusiminiau dėl iššokančiųjų langų
Jei galite ištaisyti stingdančią klaidą, kuri įvyksta po 30 etapo, išeidami ir kitą dieną prisijungę, ačiū.
Manau, tu gali būti toks, kad tai nėra blogai, tai gerai.
Žaidimas yra geras ir gali tapti mėgstamiausiu, bet papildymai ateina kas 3 sekundes 😓 Be to, dauguma bokštų yra labai silpni, o rožinis nugali visus.
Perėjus iš 1 etapo į 2 etapą iš naujo nustatomi grynieji pinigai ir neleidžiama jų išleisti anksčiau. mano žaidimo stilius buvo taupyti. Tai reiškia, kad tiesiogine prasme negalėjau tobulėti, nes viskas, ką planavau išleisti, buvo ištrinta be įspėjimo. Be to, reklamų žiūrėjimas nesiskaito visą laiką, gali atsirasti atsitiktinių klaidų, dėl kurių tenka žiūrėti kelis skelbimus.
Žaidimas yra puikus, bet.. Ar galėtumėte išspręsti pagrindinę dėžutės problemą, nes kiekvieną kartą, kai bandau jį paliesti, jis neveikia, turi būti klaida arba kažkas, tikiuosi, kad kūrėjas gali ją išspręsti
man patinka žaidimas. Praeitą vakarą tiesiogine prasme praleidau valandas ir labai keli žaidimai pelnė šį titulą. mano vienintelė problema yra ta, kad po kurio laiko tai pasidaro nuobodu ir kartojasi. galite pridėti daugiau tinkinimų, pvz., skirtingų spalvų schemų, kurias galite pritaikyti ant sienos. galbūt taip pat galimybė pereiti prie kitos muzikos ar net pridėti savo.
Man patinka žaidimas, bet turiu tik vieną problemą. Pasiekiau galutinį lygį ir jį įveikiau, o vėliau nelabai ką reikia daryti. Galvojau apie prestižinį dalyką. Jūs išlaikote visus dabartinius dalykus, bet tai vėl pakelia jus į 1 lygį ir viskas tampa dar sudėtingesnė
Power Painter - Merge Tower Defense Game Simulácie jrh
Tai buvo geras žaidimas, bet nauji atlygiai už skelbimų žiūrėjimą tampa apgailėtini. Bin funkcija nustatyta siaubingai
ei, aš nežinau, kaip pranešti apie klaidą, bet tikiuosi, kad kas nors tai perskaitys. jei parduodi visus bokštus bokšto vietose ir palieki 1 ir paspausite reklamą, kuri atsitiktinai pakelia jūsų bokštą 4 kartus, galite tai pakartoti, aš esu 2 lvl ir galiu nušauti bosą tik 1 bokštu
Viskas, ko reikia žaidimui, yra geresnis krūtinės apdovanojimas ir daugiau brangakmenių, tačiau apskritai žaidimas kol kas tobulas!
Tai apgaulė, jei negalite įveikti viršininko, jie priverčia jus grįžti vienu lygiu atgal. Tačiau jie daro tą patį lygį vis sunkesnį ir sunkesnį kiekvieną kartą, kai nepavyksta, baisu!
Power Painter - Merge Tower Defense Game Simulasyon kjs
Veikia sklandžiai, be vėlavimų ir nesklandumų. Žaidimas yra įdomus ir linksmas. Grafika yra spalvinga ir ryški! Tai puiki programa žaisti.
tai puiku, bet jie galėtų pridėti daugiau lygių šiek tiek greičiau, tik penkiolika baigtų tai nėra taip puiku
power painter yra nuostabus žaidimas. vienintelis dalykas, kurio norėčiau turėti kitą pasaulį
1. automatinis sujungimas + pardavimo kaina = baisu, kad padidintumėte bokšto lygį, turite surinkti daug vienos spalvos, o esant ribotai vietai reikia parduoti visas kitas spalvas. Naujo bokšto pardavimo procedūra yra 1 auksu mažiau nei sumokėjote, bet jei sujungsite 2, kaina vis tiek ta pati = grąžinsite tik mažiau nei pusę vertės, o su automerhe automatiškai gausite blogiausią įmanomą kainą. 2. galima žaisti tik lėktuvo režimu dėl netikėtumų. 3. jokiu būdu nusipirkti atnaujinimų/kortelės už žaidimo pinigus.
Koala Crush ஆர்கேட் kim
Tiesą sakant, įdomus žaidimas, BET kas 2 sekundes reikia žiūrėti reklamą! Jei to nepadarysite, negausite pinigų ir nemokamų atnaujinimų! Be jų, žaidimą bus sunkiau žaisti ir progresuoti!! Nagi, žmogau! Tai yra riešutai! 2 žvaigždutės, nes tai smagu, bet DAUG skelbimų! Ir taip labai dažnai!
Power Painter - Merge Tower Defense Game Simulacije kod
Viskas gerai, bet grafika bloga, bet žaidimas geras
Tikrai geras žaidimas, kuris, deja, iššvaistomas kaip įrenginys, priverčiantis žiūrėti reklamas. darant agonistą, reikia žiūrėti skelbimą. Sąžiningai, gaila.
Man patinka žaidimas, bet pamečiau savo pherhase, gavau keletą brangakmenių, bet atkūriau jį, bet jis jo negrąžino, bandžiau paleisti iš naujo, bet vis tiek neveikia. Tikimės, kad rasite tą klaidą... ( ;
Tai puikus žaidimas, bet praranda reitingus, nes žaidimo pirkiniai yra per brangūs. 10 USD per savaitę yra beprotiška... per mėnesį, galbūt.
Žaidimo eiga ir tuščiosios eigos mechanika yra gerai. Mano įvertinimą iš tikrųjų mažina tai, kad kiekvieną kartą, kai žiūrite reklamą, kad gautumėte kažkokią premiją, reklama paleidžiama, bet jūs niekada negaunate premijos. Taigi aš ką tik toliau žaidžiau be premijų, todėl žaidimas tikrai nuspėjamas ir nuobodus.
Linksmas ir įdomus
Puiku, bet taip turėtų būti, jei tris kartus praleisčiau paleidimo parinktį, ji būtų išjungta ir jūs taip pat turėtumėte ją pakeisti taip, kad galėčiau išjungti kai kurių bokštų nerimą.
Skelbimo žiūrėjimas turėtų priklausyti nuo vartotojo. Šis žaidimas yra piktnaudžiavimas tuo. Arba žiūrite reklamas dėl premijų (apie kurias jie nuolat rodo iššokančius langus), arba kas minutę įstrigote su privalomu skelbimu. Būdas nužudyti žaidimą, kuris kitu atveju galėtų būti įdomus.
Kažkada žaidimui skyriau 5 žvaigždutes, bet dabar skiriu dvi, nes jis praktiškai sugadintas. Negaliu grįžti į senesnį lygį ūkininkauti ar dar ko nors. Aš užstrigau. Man patiko šis žaidimas ir žaidžiau jį visą laiką...dabar...nežaidžiu jo...sugadinau...
Labai noriu duoti šiam žaidimui 5 startus, bet negaliu, man labai nepatinka teptukų pridėjimas, o tu jų net neuždirbsi boso langeliuose, tik su laiku ir nupirktus, ir kaip už priemoką padariau nemokamą bandomąją versiją ir sumokėjau už 1 savaitę, kad pažiūrėčiau kaip sekėsi, tai buvo labai naudinga, bet vis tiek neverta, jei būtų 10-15 USD per mėnesį, o ne 10 USD per savaitę, aš būčiau tikrai, bet nevertas 40 USD per mėnesį, pats žaidimas yra įdomus ir puikus laikas žudyti
Linksma. Per greitai pasidaro sunku. 50% žaidimo yra skelbimų žiūrėjimas.
Negaliu įdiegti... sakydamas "laukiu diegimo" ir aš bandžiau įdiegti kitą žaidimą ir jis veikė gerai. Įdiekite jį be „Wi-Fi“.
Šis žaidimas yra tikrai labai įdomus, jis turi gerą grafiką ir paprastas taisykles. 😊
Puikus žaidimas, sunku kovoti su bosu, bet puikus žaidimas
Paprastas faktas yra tas, kad šis žaidimas turėjo galimybę būti geras ir apgailėtinai žlugo. Yra iššokantieji skelbimai, kurie suteikia galimybę gauti energijos, bet jei jų nespustelėsite, jie tiesiog nustums juos į gerklę ir privers žiūrėti vis tiek. Žaidimas yra labai šlifuojantis, jei nemokate pinigų, yra daugybė kitų bokšto gynybos žaidimų, kurie yra daug geresni
Koncepcija tikrai smagi, bet techninis aspektas prastas. Mano dvi didžiausios problemos, susijusios su žaidimu, yra pajamos neprisijungus ir nuolatinis skelbimų / skelbimų integravimas. Žaidimo koncepcija yra labai šauni. Tai tikrai įdomus bokšto žaidimas, kurį lengva gauti, tačiau jis turi daug smulkmenų, kurios gali turėti įtakos žaidimo eigai. Tačiau kiekvieną kartą, kai prarandate lygį, turite atlikti tik vieną iš 2 dalykų, kad jį pasiektumėte. Atsijunkite ir palaukite, kol prasidės jūsų pajamos neprisijungus, arba žiūrėkite skelbimą ir gausite didelę galią. Skelbimus taip pat gaunate atsitiktinai
Nesuprantu, kodėl nekęstumėte šios programos. Net jei kur nors įstringate, galite tiesiog nusipirkti brangakmenių ir pasistiprinti. Ir nesiskųskite nemokėdami už papildomą prenumeratą, nes tada tai jūsų problema! Tikiuosi dar bus tokių žaidimų!!!
Tikrai geras žaidimas. Žaidžiau iki galo ir vis dar žaidžiu net pasibaigus naujiems lygiams. Tačiau pasakysiu vieną dalyką, kad legendinius yra šiek tiek per sunku gauti. kol gausite vieną, jis nenaudingas, nes kiti jūsų bokštai yra šimtus kartų geresni. Jūs netgi negalite naudoti argumento „tiesiog išlyginkite savo legendas, kad jie nebūtų blogi“, nes juos taip sunku gauti, kad jūs negalite jų išlyginti. Aš įveikiau žaidimą ir turiu tik 5 legendinius. Prašau palengvinti jų gavimą!
Įdomus mažas žaidimas, kuris yra gana naudingas, tačiau susiduria su problema, kai spustelėjus langelį, kad atsidėkotumėte už užrakintą atlygį, nėra ir vis tiek verčia jį atlikti. Norėdami gauti geriausią patirtį, turėsite būti neprisijungę prie interneto, todėl manau, kad pasakysiu ačiū už pramogą, bet dabar jį pašalinsiu
Power Painter - Merge Tower Defense Game असल की नकल वाले गेम nkj
Tikrai įdomus žaidimas, galbūt norėsite ištaisyti triktį, kur galite tiesiog įdėti savo stipriausią bokštą į savo inventorių ir pašalinti visus kitus bokštus, o tada žiūrėti 5 lygių stiprintuvus, kad jie beveik taptų nesustabdomi
įdomus žaidimas, bet kartais, kai paklausė, ar norite žiūrėti skelbimus už atlygį, ir aš paspaudžiu „ne“, vis tiek man rodydavo skelbimus. kas gana erzina