Post by flabgoogwaicoldo on Feb 22, 2022 18:25:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Crab War: Idle Swarm Evolution 2022 version ▞▞▞
Готина игра
Честно казано, обичам го! Има обаче един малък проблем, не можете да го поставите на пауза, когато сте в менюто за надстройка. Малко разочароващо, когато се опитвате да направите ъпгрейд и чувствате натиск, защото сте на ограничено време. Обичам графиката, толкова много разнообразие във враговете и раците. Много е забавно, току-що го инсталирах.
супел
Страхотно, харесва ми колко много не изпращат спам с реклами като някои игри и че можете да изберете дали искате да гледате една или не. Играх тази игра преди около 2 години и сега има още много неща за правене, въпреки че току-що започнах отново, благодаря, че направихте тази игра и продължихте да я актуализирате. 🦀 c l a c k
Crab War: Idle Swarm Evolution Avontuur bgh
Добра игра като цяло, но отнема много време за зареждане и работи бавно.
Обичам войната с раци, но съм дете и искам ракът за възрастни в Appxplore да бъде безплатен. тъй като изглежда като най-добрият рак, би трябвало да е трудно да се влезе в мисиите с артефакти. моля, добавете това в актуализация
Тази игра е дяволски бавна и се срива на всяка скапана 1 МИНУТА МОЛЯ, СПРЕТЕ ВСИЧКО ТОВА ЕДВА МОГА ДА ИЗГРАЯ И ПИКОМЕТЪР ОТ ТАЗИ ИГРА
Много добра игра. Графиката е прилична и можете да вървите доста бързо. Единственият ми проблем е, че edicis е като пълно прераждане, но отключва много неща, така че има смисъл. Доста добра игра като цяло.
Харесвам играта, но не мога да се присъединя към страната на влечугите, тази игра е нагласена.
Супер сладък, много красиви цветове. Единственото ми желание е опция за натискане и задържане за хвърляне на хайвера на раци. Може да бъде по-малко ефективно от докосването, за да продължите да докосвате основния начин, но опцията би била добра, особено за тези с проблеми с китката.
Законно
Пише, че открива мами... Не използвам мами по никакъв начин, моля, поправете го
страхотно историята е страхотна, това събитие за Хелоуин е страхотно, основният геймплей е страхотен и е просто пристрастяващ.
Беше забавно да се играе. Графиката беше толкова добра, но след малко играта ми омръзна. Нищо против разработчиците, просто лично мнение.
Една от по-абсурдните игри за кран на празен ход, които съм играл, но това изобщо не е лошо. Всички реклами са по избор от това, което съм виждал досега, въпреки че няма да получите много подобрения, без нито да ги гледате, нито да платите за тях. Все още страхотна игра засега!
Обичам играта, наскоро я взех за семейно пътуване и стана пристрастяваща. Играта е лесна за сваляне, когато трябва, но забавна, когато няма нищо друго. Екранът за докосване понякога може да е нестабилен, но освен това има 5 звезди.
Пристрастяване!
Играта е невероятно невероятна, креативна е и в известен смисъл: мръсна. Преди имах това приложение, а сега го правя отново. Тази игра просто дава толкова много идеи за OC (Original Creations) за някои ролеви игри, които играя на Roblox.
Войната на раците е пристрастяваща! За жанра той поставя висока летва. Графиката е гладка като коприна, геймплеят е добре обмислен, а дълбочината е изненадваща като игра с кликер. Браво на разработчиците и дизайнерите.
скучна лоша графика и забавяне
ни плащат да пишем рецензии? съмнително. игра абсолютно лесно бита с автоматичен кликер
има 0 офлайн напредък. освен това е страхотно, макар и изключително бавно. не е спам реклами и основната игра е леко интересна. ще оцени по-високо, но никой не иска да оставя неактивна игра отворена на телефона си през цялото време
Приятно, лесно и забавно! Определено бих играл отново! Единственото нещо, което ме дразни вероятно би било звукът на езика, но просто съм придирчив.
Хубава игра за свободното време
Харесва стила, но играта е безумно щракване
Добра игра, но малко скучна, все пак препоръчвам тази игра за всички хора с време
Върнах се след пауза, не знам дори колко време, така че не си спомням нищо. Но няма начин за твърдо нулиране, за да мога да се наслаждавам отново на играта
Мразя игри, които изискват актуализации за събития, които убиват данни и време. Интересувах се от играта, докато не видях това. играта е забавна, но наистина грозна за губене на данни и време на хората.
Това е доста хладна игра. Обичам го досега. Редактиране: След като играя играта известно време, просто ми се иска да има опция за премахване на реклами като други игри. Чувствам, че прекарвам половината време в гледане на реклами, просто получавайки бонус награди.
Аз съм дете..... но баща ми ми купи малък телефон (。•́︿•̀。)
Тази игра е много най-добрата
Заседнал на ниво 32000. Няма повече нови инструменти, за да стигнете по-далеч. Всичко, което можете да направите, е да надстроите артефакта. Сега е бавен, наистина бавен напредък. Можете ли да накарате кралицата да се развива безкрайно? Както след като събрах всичките 33 дами, мога да се върна нагоре и да превключвам цялата дама отново. Това е кръг. За текущо състояние, силата на кралицата остана на ниво 2000. Ако няма повече опции за напредък. Мисля да напусна тази игра. Това е твърде многократно. И се чувствате отегчени доста бързо.
Crab War: Idle Swarm Evolution სათავგადასავლო qaf
Забавна игра за управление на празен ход, добро количество опции, докато напредвате.
Играта изведнъж стана невъзможна за игра. Той произволно реши, че има "по-нова версия" на моя файл за запис на сървъра, и настоя за нулиране. След нулирането ми даде точно същото съобщение. Ще оставя оценката 4* засега, но моля, отстранете този проблем възможно най-скоро. Интернет връзката ми е ужасна, между другото. Това може да е от значение. РЕДАКТИРАНЕ: Рестартирането на моя таблет реши проблема.
Дори не мога да стартирам играта, просто се срива всеки път, когато опитах
Бях на по-висок лост, след което изведнъж играта ми се нулира, докато я играя, моля, помогнете ми
Crab War: Idle Swarm Evolution Pakikipagsapalaran fjal
скучно е, просто докосни докосване, бих получил половин звезда, ако можех
Оникална забава
Arrow War பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் jbml